Hirdetés

Visszatért közénk a GTA IV, újból megvásárolható a Steamen

|

Sőt a pénzünkért az alapjáték mellett egyből megkapjuk a hozzá megjelent két remek DLC-t is.

Hirdetés

Az év elején lekerült a Steam kínálatából a Grand Theft Auto IV, de időközben megtudtuk, hogy új formában, viszont bizonyos elemek, mint a multiplayer mód nélkül vissza is fog térni a játék. A Rockstar tartotta a szavát, és nemsokára végre ismét belevethetjük magunkat a 2008-as kalandba.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV: Complete Edition megvásárlásával egyrészt megkapjuk a kiváló alapjátékot, illetve az Episodes from Liberty City nevű pakkot is, ami két szintén remek DLC-vel bővíti ki a Rockstar alkotását. Nem valószínű, hogy hiányozni fognak valakinek, de azért érdemes megjegyezni, hogy ebben a verzióban nincs többjátékos mód és természetesen Games for Windows Live sem.

A Complete Edition március 24-től elérhető a Steamen, illetve a Rockstar saját boltjában. Aki akár az Episodes-t, akár az alapjátékot megvette, automatikusan megkapja a teljes csomagot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)