Hirdetés

GTA IV - Kit hallhatunk az új trailer alatt?

|

Sokan kérdezgették, hogy milyen zenét hallhatunk a legújabb GTA IV trailer alatt: nos, vettem a fáradságot és utánajártam.

Hirdetés

Nos, hasonlóan a főszereplőhöz, a zene is keleti származású: egész pontosan egy orosz rapperről van szó, akit angolul „Seryoga”-nak hívnak, de azt hiszem, mi nyugodtan hívhatjuk „Szerjózsának”… Szerjózsa eredeti neve Сергей Васильевич Пархоменко (na, ki tanult oroszul? :p) és egy nagyon durva orosz külvárosban nőtt fel – amolyan „nyóckerben”. Eredeti foglalkozását tekintve bokszoló, később döntött úgy, hogy életérzését orosz rapzenén keresztül fejezi ki, amely nem is akármilyen: időnként rendkívül szellemesen keveri az orosz népzenét az elektronikus motívumokkal. Mondjuk, pont a trailer alatt hallható King Ring című számra ez nem annyira igaz… Sokan az „orosz Eminemnek” hívják, ami tulajdonképpen nem áll messze az igazságtól… Kíváncsi vagyok, mennyire nő majd népszerűsége Szerjózsának a GTA trailer és játék után? Erre a linkre kattintva a teljes King Ring számot meghallgathatjátok sok más Szerjózsa számmal együtt…Kicsit lejjebb pedig a szám eredeti klipjét nézhetitek meg.

2_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)