Hirdetés

GTA IV - Még mindig gyilkosság-szimulátor

|

Az erőszakos videójáték körülötti felhajtás továbbra sem csitul, ezúttal a CNN egy műsorvezetője esett neki a GTA IV-nek

Hirdetés

Glenn Beck a GTA IV megjelenése és a játék körüli hírverés miatt úgy érezte, hogy ideje neki is hozzáfűznie tartalmas véleményét az egész "tessék már megmondani, akkor most ártanak a videójátékok a gyereknek vagy nem?" vitához. Kollégáitól eltérő módon ő nem csak a játékokat vádolta azzal, hogy könnyebbé teszik az emberölést, hanem a filmeket és a televíziót is. Ettől függetlenül azonban a felsorakoztatott érvek nem kevésbé megalapozatlanok.


Beck egészen az I. Világháborúig ment vissza , hogy alátámassza érveit: elmesélte, hogy az akkori katonák nem tudtak rálőni az ellenségre, így okos emberek kitalálták, hogy a lövészgyakorlatokon használt célkeresztek köré emberi sziluetteket tesznek, így készítve fel a katonákat a harcra. Ezután kijelenti, hogy a videójátékokat a hadsereg szponzorálta, hasonló célból, majd elérkezik a GTA IV-hez, mely szerinte a gyilkosság-szimulátorok legújabb generációja. Nekünk pedig kinyílt a szemünk, hiszen mindannyian tudjuk, hogy az I. Világháború előtt nem öltek embereket, az egész csúnya szokás akkor kezdődött el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)