Hirdetés

GTA IV mod hihetetlen grafikai ráncfelvarrással.

|

Vannak olyan játékok, amelyeket a közösség kreativitása folyamatosan a csúcson tart.

Hirdetés

Ilyen többek között a Grand Theft Auto IV is, amely mögé igen erős közösség és modder csapatok szerveződtek az elmúlt három évben,. 

itt van például az ICEnhancer 1.2 GTA IV mod, amely igencsak erőteljes grafikai ráncfelvarrást követ el a játékon. Különböző Grand Theft Auto IV modokra épül, mint a RealityIV és a DKT50 út-textúrák, s továbbfejlesztett shadereket ad a játékhoz, amelytől a három éves játék úgy néz ki, mintha vadiúj lenne. Továbbfejlesztett fényeffektek, időjárási effektek, depth of field és még sok minden más segítségével a GTA IV úgy néz ki, ahogy a videón is látható. Sajnos a játék gyenge optimalizálásán a mod sem segít, így bizony erős PC kell hozzá.  

A modbol hamarosan új verzió várható, íme a bétája:

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)