Hirdetés

GTA IV mod - Niko San Andreasban?

|

A GTA IV grafikájával megjelenített San Andreas nem is rossz ötlet.

Hirdetés

Tegnap is volt egy Grand Theft Auto IV hírünk, akkor Liberty City Google Maps-os változatáról volt szó. Most viszont itt egy érdekes rajongói mod a játékhoz.

Valljuk be, mindig örülnénk, ha kedvenc játékainkat újrajátszhatnánk a folytatások grafikájával. Például a Mafia első részét a második rész motorjával, vagy a Call of Duty első részét a Modern Warfare 2 látványvilágával. Erre gondolhatott az egyik rajongó is, aki nem kisebb fába vágta fejszéjét, minthogy elkészíti San Andreas világát a GTA IV motorjával. Íme egy előzetes, melyben motor is van, haha:

A modról egyelőre nem sokat tudni, de egy biztos: jól néz ki! Sajnos még nem tették közzé a teljes verzió megjelenési időpontját, de amint kiderül valami, tudósítunk Titeket. Ti melyik játékot játszanátok újra folytatásainak grafikájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)