Hirdetés

GTA IV nyereményjáték

|

A GTA Place és a GameStar közös nyereményjátékában most három darab, eredeti PC-s GTA IV-ért szállhattok ringbe

Hirdetés

Sokan és sokféleképp nyertek már tőlünk eredeti PC-s GTA IV-et, ilyen-olyan nyereményjátékok keretében. Ezeket rendszerint óriási érdeklődés övezte, s hogy oda tudjuk adni a játékot többnyire mi is kértünk egy apróságot. Nos, nem kerülgetem tovább a forrókását, inkább kibököm: ismét lehet nyerni, ismét PC-s GTA IV-et. Sőt, nem is egyet, hanem egyből három "2008 év játéka" a tét melyeket a GTA Place és a TV.GAMESTAR.HU közös nyereményjátékában szállhattok ringbe, és amelyeket a Multimedia Holding Zrt. jóvoltából tudunk Nektek felajánlani. Felkeltettük az érdeklődésed? Még mindig jól jönne 2008 legjobb játéka, ingyen és bérmentve? Akkor ajánlom, hogy a részletekért kukkantsátok meg a GTA Place hivatalos hirdetményét, amiből minden részletre kitérve informálódhatok a szabályokról, feltételekről és hasonló fontosságokról. Mindenkinek egy nagy kalappal!

 

 Gyere öcsi, vigyél haza!

gta-500.jpg
 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)