Hirdetés

GTA IV - Pletykák a második kiegészítő főhőséről

|

A Grand Theft Auto IV játékosok spekuláció alapján a következő kiegészítő főhőse Luis Fernando Lopez drogkereskedő lesz.

Hirdetés

A Rockstar kötelékéhez tartozó Jeronimo Barrera nem kívánta cáfolni vagy megerősíteni azon szóbeszédeket, melyek a Grand Theft Auto IV második kiegészítőjének lehetséges főhősére vonatkoznak, pedig erre lehetősége adódott a Gamtrailers TV legutóbbi adásában. Az internetes fórumokban terjedő pletykák szerint a Lost and Damned után érkező második expanzióban a dominikai drogkereskedő, Luis Fernando Lopez bőrébe szúrhatunk és bújhatunk bele. Ha a GTA IV-ben teljesítettük a Museum Piece küldetést, akkor elnyerjük az „Impossible Trinity" kitüntetést, ekkor összetalálkozik Niko Bellic, Johnny Klebitz és Luis Fernando Lopez. Niko Bellic (GTA IV) és Johnny Klebitz (Lost and Damned) egyaránt játszható karakter, ha továbbhaladunk ezen logikán, akkor Luis Fernando Lopez karakterét vonhatjuk irányításunk alá a második kiegészítőben. Jeronimo Barrera elárulta, hogy a megnevezett szereplőket érdekes szálak fűzik egymáshoz. Ha többet szeretnének tudni a Lost and Damned toldalékról ajánljuk figyelmetekbe előzetesünket.

lostanddamned.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)