Hirdetés

GTA IV: San Andreas BETA 3 - augusztus elsején

|

Mivel a GTA V még odébb van, kell valami a rajongóknak, amivel kiélhetik magukat. Erre lesz jó a BETA 3.

Hirdetés

A soron következő játékról, azaz a GTA V-ről nem tudunk sokat, de enyhítheti fájdalmunkat a Grand Theft Auto IV modja, a San Adreas BETA 3, mely augusztus elsejétől lesz elérhető. Tartalmaz majd multiplayert, versenyeket, bandaháborúkat, fejlesztett beállítási lehetőségeket és launchert, fejlesztett grafikát, valamint jobb látótávolságot a fák és a fények tekintetében.

Ebben a verzióban maga Las Venturas is némi változáson esik át, azaz változnak a belső terek, több törhető objektum, több fegyver, jobb shader, és rengeteg hibajavítás kerül majd a játékba. Aki szerette a Grand Theft Auto IV-et, illetve a Sand Andreast, az ki ne hagyja, a többiek meg nézzék meg, csak úgy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)