Hirdetés

GTA IV: The Ballad of Gay Tony - Az első képek!

|

A hétvégén néhány háttérképpel és pillanatfelvétellel lepett meg bennünket a Rockstar.

Hirdetés

Luis Lopez, vagyis a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony főhőse nem egyenlő a címszereplő Tony Prince személyével, ez pedig egy olyan "apróság", ami fölött sokan hajlamosak elsiklani. Valóban nem tűnik szerencsésnek a címválasztás, nem kizárható, hogy egyesek csak ezért tartják majd távol magukat a Grand Theft Auto IV második DLC-jétől, de a botrányok keltette kaotikus hullámokban palackorrú delfinként lubickoló Rockstar csapatát ez vélhetően a legkevésbé sem érdekli.



Így is akad elég elkötelezett rajongó, aki képes és hajlandó beruházni a sajnos még mindig csak Xbox 360 játékkonzolra beharangozott kiegészítőbe. Pedig vagyunk néhányan, akik nem bánnánk, ha a "Liberté, fraternité, egalité" elvei erre a területre is átterjednének, de erre azt mondanák bizonyos öltönyös úriemberek, hogy nem lenne összeegyeztethető az üzleti érdekekkel. Csapongó gondolataim helyett azonban érdemes az októberben érkező Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony első képeit szemügyre venni. A főhősünk foglalkozásához szervesen kapcsolódó éjszakai partik mellett láthatóan lesz részünk némi akcióban is, mégpedig földön, vízen és levegőben egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)