Hirdetés

GTA IV: The Ballad of Gay Tony - bemutatom Yusuf Amir-t

|

A Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony egy újabb szereplőjét ismerhetjük meg, aki igencsak szeret táncolni, de nem igazán tud.

Hirdetés

A Rockstar közzétett egy új videót, melyen a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony egyik szereplője, névszerint az arab Yusuf Amir látható, ahogy egyszerre pusztít el nem szimpatikus embereket, és táncol egy szál alsógatyában, amint egy maci van. Ennek ellenére nem meleg, csak szeret táncolni és énekelni. És robbantgatni.

Nekem eddig ő a legszimpatikusabb karakter az egész Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony DLC-ből, mert biztos sokat fogunk rajta nevetni. Szép autói, és még egy házi motor-szimulátora is van, nem beszélve a makettekről és a pezsgőről. Yusuf nagyon szereti a drága játékokat és a jó nőket, és egy ingatlanközvetítő iroda vezetője, valamint építési vállalkozó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)