Hirdetés

GTA IV: The Ballad of Gay Tony - Élőben jelentkezünk Libertyből

|

Az alábbi videóban a Weazel News egyik különkiadását láthatjuk, melyben meglepő módon a Liberty City-ben történt cselekményeket vizsgálják.

Hirdetés

Egy álhíradó ál különadását láthatjuk, mely a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony új fegyvereit mutatja be nekünk.  A városban kissé elszaporodtak az erőszakos cselekmények, mint a robbantgatás, bankrablás, melynek hátterében elképzelésünk sincs, hogy ki állhat (köhm). Rengeteg fegyvert találnak, a fegyvercsempészet is virágkorát éli, ráadásul valami külföldi egy újfajta helikopterrel, a The Buzzard-dal repked Liberty City fölött. Ki érti ezt...

Olyan új fegyvereket mutatnak be nekünk, mint a tapadós bombák, továbbfejlesztett távcsöves puskák, automata shotgunok és robbanólőszerek. A híradósok egy bizonyos ember múltbéli cselekményeit is részletezik, illetve észrevették Liberty-ben kószálni, tehát keresik is őt (nagyon profi munka :)). Emberünk neve Van Hardenburg, és olyan bűncselekmények írhatóak a számlájára, mint a fegyvercsempészet, drágakőkereskedelem, rabszolgaeladás, illetve drogok árulása. Fény derül arra is, hogy honnan ered a terrorizmus, A felvételek egy részét egy turista szemszögéből láthatjuk, ami még nagyobb hangulatot kölcsönöz a kisfilmnek. Hiába, a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony készítői tudnak valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)