Hirdetés

GTA IV - újabb DLC-k jönnek majd

|

Voltaképp minek is befejezni valamit, amiben még sok lehetőség és sok bevétel lehet?

Hirdetés

A Take-Two igazgatója, Ben Feder nemrégiben egy telefonos konferencia-hívásban vett részt, amely a cég befektetőivel folyt.

Elmondta, hogy: "történetileg a GTA sorozatot úgy fejlesztettük, hogy a kezdeti multi-platform kiadás után további folytatásokat dobunk majd piacra, különböző módokon. Ezt az utat követjük most is."

Elárulta, hogy több rész is követi majd a The Ballad of Gay Tonyt, amely a GTA IV második tervezett része Xbox 360-ra.

"Még van egy csomó történetünk a GTA IV-el kapcsolatban, amit el kellene mesélnünk" - mondta Ben Feder - "rengeteg kreatív szenvedély és tehetség van bennünk, amit ki akarunk elégíteni - s mindig túl akarjuk szárnyalni a felhasználók elvárásait. Ez az egyik legnagyobb dolog a Rockstarban, és abban, hogy erre motiválja dolgozóit."

Az új DLC-k címeiről, részleteiről Ben Feder egyelőre nem árult el többet.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)