Hirdetés

GTA IV vs Saints Row: The Third

|

Niko nem nagyon kedveli a Saints Row harmadik részét...

Hirdetés

Figyelem! Humoros videó következik, melynek csupán a szórakoztatás a célja. Főszerepben a GTA IV és a Saints Row: The Third, valamint a realitás fogalma.

Nikonak megmutatja egyik barátja, mi mindent lehet csinálni a The Third-ben - olyan dolgokat, melyek nem feltétlenül reálisak, sőt. A hozzászólások között bogarázva Niko egyre jobban bedühödik, aminek az lesz a vége, hogy...:

Remekül eltalált paródia, ami a Saints Row: The Third ellen irányul, mégis viccesen teszi azt. Persze a Saints Row sorozat sem veszi magát komolyan, éppen ezért nem is olyan nagy baj, hogy lehet benne agyatlankodni. A GTA IV-hez pedig megmaradnak a modok, amik - ahogy láthattuk - rengeteg lehetőséget hordoznak magukban, ha ökörködésre vágyunk. A Saints Row: The Third egyébként november 15-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)