GTA 4!!!!!!!!!!!! KÉSZÜLGET MÁÁÁÁÁR!" /> GTA 4!!!!!!!!!!!! KÉSZÜLGET MÁÁÁÁÁR!"/>
Hirdetés

GTA 4!!!!!!!!!!!! KÉSZÜLGET MÁÁÁÁÁR!

|

No kérem alásan: ezekben a percekben is tart a Microsoft sajtókonferencia Kaliforniában, és egy igen érdekes dolog történt: bejelentették a GTA 4-et, és egészen meglepő módon először nem PS2-re, vagy PS3-ra jön, hanem Xboxra! Úgy bizony, a jelek szerint a Microsoftnak ezt is sikerült megvásárolnia. Ez persze azt is jelenti, hogy egyelőre csak erre a platformra készül a játék, de biztos vagyok benne, - na jó nem, csak erősen bízok - hogy nem hagyják ki a jó öreg PC-s átiratot sem. Annyit tudni még ezen kívül, hogy epizodikus tartalomra számíthatunk majd, ami manapság nagy divat lett. Mindez az Xbox Live rendszeren keresztül lesz majd elérhető. Reméljük a legjobbakat. Az Xbox változat megjelenése Amerikában 2007 október 26. Ez előtt tehát ne várjunk semmit!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)