Hirdetés

GTA nélkül veszteséges a Take 2

|

A GTA 4 DLC csomagok korántsem fogytak olyan jól, mi t az eredeti játék.

Hirdetés

A GTA 4 megjelenésekor iszonyatos őrület vett erőt az embereken, és szinte mindenki szaladt GTA-t venni. Nem úgy a Gay Tony, és a Lost and the Damned esetében. Bár mindkét DLC elég jól szerepelt, közel sem hoztak annyit a konyhára, mint az eredeti játék. Sőt a Chinatown Wars is kiábrándítóan keveset jövedelmezett.

Elemzők persze azonnal górcső alá vették helyzetet, és messzemenő következtetéseket vontak le. Kiderült például, hogy a Take 2 a jövőre megjelenő nagyon durva játékok ellenére is veszteséges lesz. A Bioshock 2, Mafia II, Max Payne 3, és a Red Dead Redemption sem lesz elég ahhoz, hogy a Take 2 nyereséges legyen. Ez csak azért kínos, mert a befektetők szeretnék látni, hogy megtérül a sok pénz amit a cégbe fektettek. Azt ugyan mindenki tudta, hogy 2009-ben nagy valószínűséggel veszteséget termel majd a Take 2, de hogy 2010-ben sem számíthatnak zsozsóra... Amennyiben igaza lesz az elemzőknek, és a Take 2 jövőre nem tud profitot termelni, akkor azért el kell azon gondolkodni, hogy vajh igaz-e a kijelentés, miszerint nem kell minden évben új GTA játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)