Hirdetés

GTA 4? - nem valószínű...

|

Többen is levélben jeleztétek felém és a Spynewson, hogy megjelent az első kép a GTA negyedik részéből, és 1-2 napja már a neten kering. Ennek okán úgy döntöttem, hogy a körmére nézek a dolognak, és végeredményben bizonyos szinten le kell, hogy lombozzak mindenkit: lehet, hogy lesz Grand Theft Auto 4, de nem most (a kép sem abból való). Az ügy kapcsán továbbá említendő, hogy ez a bizonyos kémfotónak hitt kép pár nappal ezelőtt a Jeux-France híroldalára került ki, majd pár óra múltán eltávolították indoklás nélkül. Megjegyezendő, hogy az imént említett oldalra nagyon gyakran kerülnek fel hamis, fake képek, illetve fotók. A Rockstar Games bár hivatalosan nem reagált az eseményre, tagadták, hogy a negyedik epizódon munkálkodnának. Mindenesetre itt a kép, amit ki tudja ki, miért és miből csinált:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)