Hirdetés

Grand Theft Auto Online - mindössze csak be kell lépnetek, hogy egy rakás pénz üsse a markotokat

|

A legkitartóbbak több mint 1 millió játékbeli dollárt szedhetnek össze, és szinte alig kell csinálni valamit mindezért.

Hirdetés

A Rockstar Games továbbra sem hagyja magára a GTA Online-t, és elég gyakran hoz újdonságokat vagy ajándékokat a játékosok számára. A srácok most is készültek némi bónusz pénzzel a rajongóknak, ráadásul a jutalmak megszerzéséhez csak be kell lépni a játékba.

Hirdetés

Ha ma elindítjátok a Grand Theft Auto Online-t, és bekukkantotok Los Santosba, akkor bezsebelhettek 750 ezer játékbeli fizetőeszközt, de ez csak a különleges promóció egyik része. Ugyanis egészen november 26-ig minden egyes nap szerezhettek további 100 ezer dollárt, és ehhez szintén csak annyi a teendőtök, hogy beléptek a játékba. Így a legelszántabbak összesen 1.35 millió dollárt vághatnak zsebre, és a Rockstar ígérete szerint december 3-ig mindenki meg is kapja az ajándékot.

Ti játszotok még a GTA Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)