Hirdetés

GTA Online - 32 játékos lesz?

|

Újabb kiszivárogtatott információk érkeztek az október elsején startoló GTA Online-nal kapcsolatban.

Hirdetés

Aki arra várt, hogy a GTA V hype a játék megjelenésével véget is ér, annak az a rossz hírünk van, hogy hamarosan érkezik a Grand Theft Auto Online is, ami még hosszú-hosszú ideig ellátja majd a játékosokat teendővel.

Ugyanaz a dokumentum, amiben a PlayStation 4-es és a PC-s GTA 5-re utaló morzsákat találtunk, a Grand Theft Auto Online-nal kapcsolatban is tartalmazott egy-két érdekes információt. A jelek szerint az eredetileg bejelentett 16 játékos helyett egyszerre akár 32 is játszhat együtt. 

 

A játékosok száma mellett még az is kiderült, hogy olyan játékmódok közül választhatunk majd, mint a deathmatch, a team deathmatch, vagy a Cops n' Crooks, ami 32 állig felfegyverkezett gengszter esetében elég jó mókának ígérkezik. További érdekes információk is napvilágot láttak, de nem akarnánk elrontani a meglepetést. Ha nem bírnátok ki, akkor a Cinemablend oldalán megtaláljátok a többi kiszivárogtatott infót.

A Grand Theft Auto Online október elsején startol. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)