Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hétvégétől indul az adóvisszatérítés

|

Megéri befektetőnek lenni a GTA Online-ban, hiszen most adókedvezményben részesülhetünk.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online töretlenen népszerűségnek örvend, nemrégiben megdőlt a játékosszám rekordja, illetve az idei Valentin-napi esemény is nagy sikert aratott. Február végéig viszont újabb érdekességgel készült a Rockstar Games.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a 2018 San Andreas State Tax Refund & Rebate esemény, amely több újdonsággal is kecsegtet a GTA Online gengsztereinek, befektetőinek és milliomosainak. De pontosan mit is rejt magában az event?

Először is, aki február 16. és február 26. között belép a GTA Online világába, garantáltan kap 250 ezer GTA$ ösztönzési bónuszt. Ezen kívül az ebben az időszakban elköltött összes GTA$ után 10%-ot visszatérítenek a számlánkra egészen 1 millió GTA$ összegig. Február 27-én pedig újra vissza kell lépni, hogy megkapjuk az ösztönző bónuszt és az összes visszatérített pénzt. Az összeget minden játékos számára átutalják március 6-ig Maze Bank számlájukra.

Ilyen nagylelkű eseménnyel régen készült a Rockstar, szóval ne felejtsétek jóváíratni a GTA$ adótokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)