Hirdetés

Grand Theft Auto Online - így válsz nővé egy pillanat alatt

|

Meglepő dologgal szembesültek a japán játékosok, mikor telepítették a GTA Online Beach Bum DLC-jét. Nem volt többé nő és férfi...

Hirdetés

Ma adta ki a Rockstar Games a GTA Online Beach Bum névre keresztelt bővítményét Japánban, amelynek nem várt, de annál viccesebb hatásai lettek a karakterek szempontjából. 

Egy komisz hibának köszönhetően Japán legnagyobb fórumán, a 2ch-n és Twitteren sorra tűntek fel azok a fotók a GTA Online játékosoktól, amelyeken nem csupán a karakterek külseje, de néhány esetben a neme is megváltozott.

A fehér karakterek feketék lettek, a fiatalok idősek, a férfiak nőkké avanzsáltak és vica versa, ami különösen vicces végeredményt nyújtott néhány esetben.

Noha sok játékos panaszkodik a bugra, nehéz lenne megmondani, hogy menyire nevezhető elterjedtnek a hiba a japán felhasználók körében, úgy tűnik, hogy a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verziókat sem kímélte a nagy átalakító show.

Remélhetőleg hamarosan a Rockstar gyógyírt talál a hibára és fellélegezhetnek a japán fogyasztók, már aki nem élvezi ezt a nagy átalakulást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)