Hirdetés

Grand Theft Auto Online - egészen elképesztő bugokat produkál az egyik új jármű

|

A játékosok mostanában azzal szórakoznak, hogy más járműveket, vagy épp saját magukat repítik a levegőbe a GTA Online egyik harckocsijával.

Hirdetés

Az alapjátékot ugyan nem, de a Grand Theft Auto V online részét folyamatosan frissíti a Rockstar Games, kisebb-nagyobb újdonságokkal, illetve tennivalókkal ellátva a rajongókat. Ám hiába a temérdek tartalom, az unatkozó játékosoknak még így is jut idejük olyan őrültségeket kitalálniuk, mint a most következő sztori.

Hirdetés

A Chernobog viszonylag egy új harckocsi, amiről rakétákat indítva elpusztíthatunk szinte bármilyen légi járművet, vagy ha épp úgy tartja kedvünk, a fizika törvényeit semmibe véve akár vicces és látványos bugokat is előidézhetünk. Mint például ezt:

A különleges Chernobogon lévő mozgatható kilövőállomás elképesztően erős, és a jelek szerint nem nagyon szeret más járművekkel vagy épp játékosokkal érintkezni. Az autó stabilitását elősegítő, külön kiengedhető lábak pedig szintén vicces szituációt eredményeznek, ha véletlenül nem a talajjal, hanem valami más tárggyal érintkeznek.

Ha egy autó túléli a rakéták által előidézett reptetést, akkor bizony elég érdekes állapotban kapjuk vissza azt.

Egy kis trükközéssel a Chernobog még az óriási Bombushka teherszállító repülőgépet is gond nélkül a magasba emeli.

Valaki úgy gondolta, hogy egymásnak ereszt két Chernobogot, ami a fentiek tekintetében elég őrült vállalkozásnak tűnt, a végeredményen pedig egyáltalán nem lepődtünk meg.

Ti találkoztatok már ilyen, vagy ehhez hasonló buggal a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)