Hirdetés

GTA Online - így nyúlja le a Rockstar a Crew 2 legjobb játékmódját

|

A következő tartalmi csomagban egy új típusú autóverseny jön, ami egyrészt nagyon laza, másrészt a Crew 2 legmenőbb ötletét nyúlja le.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online következő tartalmi csomagjában szerepelni fog egy újfajta verseny, a Transform Race. Ha a teljesen őrült Stunt Racing események eddig nem lettek volna elegendőek, akkor ebben kiélheted a motoros járművek iránti minden szeretetedet. Itt ugyanis nem csak autókat fogsz vezetni.

A versenyek különleges pályákon visznek majd végig, ahol az egyes checkpointokon áthaladva új járgányt kapsz. Itt nem arról van szó, hogy az autód hirtelen egy gyorsabb verzióra cserélődik. Ahogy a lenti képen is láthatjátok, lesz olyan, hogy autózásból jet skire váltasz, jet skiről pedig vissza, autóra.

A The Crew 2-ben egészen hasonlóan működnek majd a versenyek, csak ott te döntöd el, hogy mikor váltasz a járművek között. Akárhogy is, meglehetősen izgalmas őrületnek ígérkezik ez, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)