Hirdetés

Grand Theft Auto Online - saját trükkös pályákat is készíthetünk

|

Új, szórakoztató elemmel bővült a GTA Online nem rég megjelent kiegészítője, a Cunning Stuns. Akik bővelkednek kreativitásban, azoknak biztos tetszeni fog.

Hirdetés

A Cunning Stunts egy kicsit Trackmaniát csinál a GTA Online-ból, mindenféle őrült, a levegőben függő pályákon száguldozhatunk. Sőt, hamarosan már a saját pályáinkon is.

A korábban megjelent frissítés látványos, új pályákat, számos új járgányt és egyéb érdekességeket tartogat a játékosoknak, de a Rockstar már másodszor bővíti, és lehet, hogy nem ez lesz az utolsó kapcsolódó tartalom.

A Standard, GTA, Rally és Non-Contact Stunt Races módokban alkothatunk, de azon felül, hogy megépíthetjük a saját pályánkat és megoszthatjuk azt a GTA Online közösségével, mi is válogathatunk a többi játékos alkotása közt. A több mint 250 rendelkezésre álló kellékkel nem kell sokat bajlódnunk és milliméter pontossággal egymáshoz illesztenünk őket, a fejlesztők egy jól működő, hatékony pályaszerkesztőt dolgoztak ki. Nézzétek csak meg a fenti videóban, aztán próbáljátok ki, már elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)