Hirdetés

Rengeteg kedvezményt hozott a GTA Online új frissítése, ingyen cuccokat is behúzhattok

|

A Rockstar Games egy héten keresztül teszi könnyebbé az online gengszteréletet a Los Santosba látogatóknak.

Hirdetés

Nemrégiben 500 ezer játékbeli dollárral ajándékozták meg játékosaikat a GTA Online fejlesztői, és bár egy programhiba belerondított kissé az adományozásba, az új frissítés újabb kedvezményeket hozott, melyeknek hála olcsóbban juthattok jármű fejlesztésekhez és egyéb hasznos cuccokhoz, nem mellesleg pénzt is gyorsabban gyűjthettek.

Hirdetés

Aki mostanában szerette volna fejleszteni járműveit, annak április 22-ig van ideje, hogy jóval olcsóbban tuningolhasson a Benny's Custom Vehicle Upgradesnél, ahol rengeteg cuccot húzhattok be akár 70%-os kedvezménnyel. 

Ha pénz szűkében vagytok és még ilyen árak mellett sem telik a kinézett fejlesztésekre, akkor most a Contract Mission-öket és a Pace kihívásokat ajánljuk figyelmetekbe, mivel előbbiért dupla, utóbbiért pedig tripla fizetség jár, emellett a Weed Business Sales-ek után is kétszeres pénzt markolhatunk fel.

Ráadásul, ha most jelentkeztek be, akkor egy Annis JPN és egy Bravado pólót, valamint egy kifejezetten menő zakót is kaptok a karakteretekhez. Aki pedig behúzna egy Ocelot Pariah Sportautót, az pörgesse meg a szerencsekereket a Diamond Casino & Resortban, hátha sikerrel jár. 

Hogy egészen pontosan milyen kedvezmények és újdonságok várnak rátok az elkövetkezendő időkben, azt itt tudjátok csekkolni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)