Hirdetés

Grand Theft Auto Online - új fegyver- és autófestések jönnek a függetlenség napján

|

Hamarosan igazi hazafiaknak érezhetik magukat az amerikai játékosok, most pedig egy szivárgásnak köszönhetően megnézhetjük az új skineket.

Hirdetés

Július 4-én ünneplik az Egyesült Államokban az 1776-os függetlenségi nyilatkozat létrejöttét, ami különválasztotta az államokat Nagy-Britanniától. Ennek kapcsán számos játékban lesznek újdonságok, és természetesen a GTA Online sem maradhat ki az ünneplésből.

Hirdetés

TezFunz2-nek és FoxySnaps-nek köszönhetően felkerültek a Twittere a GTA Online-ba nem sokára megérkező, amerikai témájú festések. A többek között az USA zászlaját és az ikonikus sast ábrázoló skineket a legtöbb fegyverre és autóra felrakhatjuk majd.

A fegyverek átfestéséért 100 000 játékbeli dollárt, az autókra rakható skinekért pedig a mintától függően 100 000 és 200 000 dollár közti árat kell fizetnünk.

Megjelenési dátumról még nem tudunk, de július 4. már nincs messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)