Hirdetés

Ingyen pénzt ígért a GTA Online, ehelyett minden pénzt elvesztettek a játékosok

|

Az áprilisban ingyen osztogatott pénz helyet egy GTA Online hiba szinte minden cuccát elvette a játékosoknak.

Hirdetés

A Rockstar Games áprilisban adakozó kedvében van, ugyanis a koronavírus károsultjainak szánt komoly pénzadomány mellett, a GTA Online játékosainak is 500 ezer játékbeli dollárt ígér, ha a hónapban meglátogatják Los Santost. Egy glitch azonban a jótékonykodás helyett harácsolásba kezdett, és egy csomó felhasználónak pucolta ki az inventoryját.

Hirdetés

Rengeteg panasz látott napvilágot szerte az interneten, miszerint a gyanútlan GTA Online játékosok bejelentkezés után azt tapasztalták, hogy fegyvereket, járműveket vagy akár teljes ingatlanokat veszítettek el. Ez a jelenség többnyire PC-n jelentkezett, de elvétve találni PS4 felhasználóktól érkező panaszokat is. Mivel a GTA Online masszív bevételét a mikrotranzakcióknak köszönheti, így az elveszett cuccokért bizony sokan valódi pénzzel fizettek, tehát a fejlesztők vállán komoly felelősség nyugszik a korábbi állapotok visszaállításában.

A Rockstar Games már dolgozik a probléma elhárításán és a Twitterükön közzétett bejegyzés szerint PC-n elvileg már minden visszaállt a normális kerékvágásba, tehát ha minden igaz, elég újraindítani a játékot és ismételten bejelentkezni, hogy ellopott holmijaink visszataláljanak hozzánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)