Hirdetés

Grand Theft Auto Online - jó tanácsok nehéz időkre

|

A GTA Online élete továbbra sem gondtalan, ezért a Rockstar igyekszik okos tanácsokkal ellátni a játékosokat.

Hirdetés

A gyakran idegesítő és a játékot élvezhetetlenné tevő hibák miatt nem csupán a játékosok szenvednek, mi sem írtunk a Grand Theft Auto Online-ról tesztet pont ezek miatt és a Rockstar hiába dolgozik azon gőzerővel, hogy minden megjavuljon, napról-napra csak bővül a bosszantó hibák listája.

A Grand Theft Auto 5 többjátékos módja tehát szűnni nem akaró fejfájást jelent az érdeklődők számára, a fejlesztők pedig abban látják a megoldást, hogy míg készítik a javítást, adnak pár tanácsot a frusztráltságunk enyhítésére. Az első tanács az, hogy ne írjuk felül a régi karakterünket egy újjal, ha hibát észlelünk vele kapcsolatban, hanem lépjünk vissza a GTA 5 sztori módjába és próbáljunk meg a szünet menüben újra kapcsolódni. Ez ismételjük meg, ha szükséges.

Ha megjelenik a "The Rockstar Cloud Servers Are Unavailable" hibaüzenet, akkor tegyük ugyanazt, mint az előbb és várjuk meg, míg a szerverek újra élnek. Lehetőség szerint ne válasszuk a "Retry" opciót az üzenetnél vagy a mentés elhagyását, mert ez ahhoz vezethet, hogy felülíródik a jelenlegi karakterünk. A Rockstar biztosít mindenkit arról, hogy szorgalmasan dolgoznak a felmerült problémákon és az elveszett mentések visszahozásán.  Továbbra is a türelmünket kérik. De még meddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)