Hirdetés

Grand Theft Auto Online - új verda és egy légi csatás játékmód is érkezett

|

Az új frissítés megérkeztével a játékosok egy vadonatúj sportkocsival száguldozhatnak, vagy akár a levegőben is megküzdhetnek egymással.

Hirdetés

Idén már 5 éves a GTA Online, azonban továbbra is óriási népszerűségnek örvend, nemrég még saját rekordját is megdöntötte. A Rockstar pedig folyamatosan új jóságokkal látja el a rajongókat, és nemrég meg is érkezett a legfrissebb tartalmi csomag.

Hirdetés

Ugyan nem a játék leggyorsabb járgánya, de elég menő az új Grotti GT500, amit 785 ezer játékbeli dollárért most bárki megszerethet magának. Emellett pedig már éles a legújabb Adversary Mode is, az Air Quota, amiben négy, maximum 16-fős csapat küzdhet meg egymással a levegőben, ráadásul január 22-ig dupla mennyiségű RP és pénz jár érte.

Ti kipróbáljátok majd az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)