Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hozzuk vissza, amit kidobtunk

|

Bár a GTA 5 fejlesztése során több funkciót is kivettek a fejlesztők, azok ettől még simán felhasználhatóak a GTA Online-ban.

Hirdetés

Egy projekt megalkotása során megesik, hogy egyes ötleteket vagy egyedi koncepciókat - bár jónak találták - kihagynak a végső változatból a készítők, ami a Grand Theft Auto 5 fejlesztésekor is elkerülhetetlen volt, de a Rockstar most elárulta, hogy nincs veszve semmi, mivel újra fogják hasznosítani a „kidobott" anyagokat.

Az Edge munkatársával beszélgetve a Rockstar North művészeti vezetője, Aaron Garbut kijelentette, hogy a GTA Online lehetővé teszi számukra számos új kiegészítés bevezetését, valamint az eredetileg a GTA 5-höz tervezett, de a fejlesztési idő rövidsége miatt félretett tartalom felhasználását is.

Garbut véleménye szerint nem érzi a játékot rövidnek, de rengeteg ötletük van, amivel tovább bővíthetik. Főleg azért kedveli a GTA Online-t, mert folyamatosan változtatható, így a kivágott anyagokat hozzáadhatják. Hozzátette, hogy mindez még izgalmasabb napjainkban, mikor a fórumokon, a Redditen és hasonló felületeken közvetlen kapcsolatuk van a játékosokkal, ezért gyorsabban tudnak reagálni a véleményükre és a visszajelzések alapján módosítani a dolgokat.

Ti mit látnátok még szívesen a GTA Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)