Hirdetés

GTA Online - hamarosan elrajtol a halloweeni event

|

Ha valakit teljesen hidegen hagy a Halloween, akkor is érdemes lesz felnéznie pár nap múlva a Grand Theft Auto Online szervereire, ugyanis meglepő újdonságokkal találkozhat.

Hirdetés

Bár a legtöbben már arra kíváncsiak, hogy a Rockstar Games hasonlót tervez-e a Read Dead Online-nal, mint ahogy tette azt a GTA 5 többjátékos része esetében, azonban addig is, míg nem kapunk tőlük bővebb felvilágosítást, érdemes felnézni a GTA Online-ra, mert folyamatosan van valami esemény. Most éppen a Halloween az apropó. 

Csak a hónap elején jelent meg a Bikers DLC, máris itt egy újabb motoros őrület, ugyanis az október 28-án elrajtoló halloweeni event keretében elérhetővé válik a játékosok számára egy  új kétkerekű, a fenti képen látható Sanctus, valamint egy vadonatúj mód, a Lost Vs Damned is. Ez utóbbiban a felhasználók Angyalokként és Ördögökként küzdenek meg egymással a nappal és éjszaka percenkénti váltakozásával kísérve. A napfényben az Angyalok jutnak bónuszhoz (jobb fegyverekhez, loadoutokhoz és magasabb élethez), míg sötétben értelemszerűen az Ördögök jutnak előnyhöz. 

A Rockstar Games ezenkívül azt is megígérte, hogy visszatérnek a klasszikus halloweeni járművek is, szóval aki szeretné átadni magát a száguldó őrületnek, az péntektől megteheti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)