Hirdetés

GTA Online - gyilkolás, káosz és ingyen póló halloweenra

|

Aki valami jó kis halloweeni mókázást keres mára, az jelentkezzen be a GTA Online szervereire. Ma ott is elindult az esemény.

Hirdetés

Kezdésnek, aki november 5-ig belép a játékba az kap egyet-egyet az ingyenes Psycho Swingers, Zombie Liberals in the Midwest és Twilight Knife pólókból. Három halloween témájú verda, az LCC Sanctus, az Albany Lurcher és az Albany Franken Strange is nyomott áron szerezhető be az esemény alatt.

Hirdetés

A verdák mellett egyébként rengeteg mást is leakcióztak a fejlesztők, és emellett a pénz és RP farmolást is megkönnyítették 6 Adversary játékmódban. A Slasher, a Slashers, a Lost vs. Damned, a Condemned, a Come Out to Play és a Beast vs. Slashers mind duplán kínálják a jutalmakat.

A Grand Theft Auto Online halloweeni bulija november 5-ig tart, így addig érdemes lesz a fenti mókákat pörgetni, és beszerezni mindent, amire valaha vágytatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)