Hirdetés

Grand Theft Auto Online PC - kiszivárgott a Heists DLC trailere

|

Bár még nem publikus, a GTA Onlinehoz érkező Heists DLC trailer már közszemlére került, úgyhogy gyorsan meg is mutatjuk nektek. Amíg még fent van.

Hirdetés

Éppen csak befutott a GTA V PC-s verziójának a trailere, máris itt van a GTA Onlinehoz érkező DLC videója, ami a Heists munkákba enged betekintést. Úgy tűnik, a Rockstar szereti, ha a rajongók extázisa szinten van tartva, bár a Heists trailer még nem publikus anyag.

A videó a PC-s verzióból készült, és úgy fest, hogy a mellékelt editor segítségével alkották meg az egész felvételt. A Rockstar orosz Youtube csatornáján találták meg a felvételt, ám a megtekintés egyelőre nem lehetséges, mivel privát az elérhetősége. Azért persze már feltették máshova is, úgyhogy nézzétek meg gyorsan, amíg le nem tiltják. A videó hivatalos megjelenése elvileg jövő héten várható, ha ezt leszedik, akkor várni kell addig:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)