Hirdetés

GTA Online - kevesebb szajré jár, ha újrajátszol egy küldetést

|

Nem elég, hogy sok esetben alapvetően csökkentették a küldetésekért járó jutalom mennyiségét, ha ugyanazt a missziót kétszer csinálod meg, már csak a fele pénz lehet a tiéd.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online kapuinak megnyitása nem volt teljesen problémamentes. Rengeteg technikai akadályba ütköztek a játékosok, amelyet a Rockstar igyekezett is minél gyorsabb ütemben kiiktatni, de a legutóbbi frissítés kivételesen nem csak a bugok javítását, hanem a játékszabályok igazítását is magába foglalja.

Ugyanis a legutóbb a Rockstar bejelentette, hogy a már teljesített küldetések ismételt végrehajtása csak feleannyi pénzt ér, mint a legelső alkalom. A csapat ezzel ösztönözni szeretné a játékosokat arra, hogy felfedezzék a rendelkezésre álló tartalmakat: „Megértjük, hogy a játékosok szeretnek egyes küldetéseket újra megélni, így ahelyett, hogy eltávolítanánk ennek a lehetőségét, inkább csak feleztük az ismétlésekért járó összeget."

Arra is figyeltek, hogy sok játékos nagyon jól kiismer egy küldetést többszöri végigjátszást követően, így ehhez fog igazodni a végösszeg. Ugyanakkor több játékos is megjegyezte, hogy míg a versenypályákat a tapasztalt játékosok ugyanúgy betanulhatják, ezekért nem jár kevesebb pénz.

 

Mindig csak azok a piszkos anyagiak, úgy tűnik a pénzről akkor sem tudunk megegyezni, ha az virtuális. Ti mit gondoltok? Hogy tetszik eddig a Grand Theft Auto Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)