Hirdetés

Grand Theft Auto Online - milliókat kaszáltak a játékosok egy exploit miatt

|

Sokan kihasználták, hogy hibásan működött a játék egyik NPC-je, ráadásul nem is volt nehéz végrehajtani a trükköt.

Hirdetés

Rengeteg mindenre elverhetjük játékbeli pénzünket a GTA Online-ban, így érthető, hogy a játékosok minden egyes lehetőséget kihasználnak, hogy hozzájussanak egy kis zsozsóhoz. Nemrég pedig egy valódi aranybányára bukkant a közösség.

Hirdetés

Ha úgy tartja kedvünk, felhívhatjuk Lestert a játék online módjában, hogy kérjünk tőle egy repülőgépet, de ha ez a folyamat valamilyen oknál fogva meghiúsul, akkor a játék természetesen visszaadja a pénzünket. Azonban a rajongók rájöttek, hogyan tudnak annyi visszatérítést szerezni, amennyit csak akarnak, köszönhetően egy játékbeli exploitnak.

A trükk úgy nézett ki, hogy a játékosok autóba pattantak, majd megálltak a San Andreas déli részén található repülőtér egyik hangárában, közel a megrendelt repülőgép spawn helyéhez. Ezután felhívták Lestert, miközben nyomták a gázpedált, és a bugnak köszönhetően néhány másodpercenként kaptak 2000 dollárt. Ezt nagyjából a végtelenségig lehetett csinálni, és viszonylag hamar elterjedt a közösségen belül ez az apróság. Sőt, Lester igazi hős lett a játékosok szemében, akik mémeket is sztorikat is megosztottak az NPC-vel kapcsolatban.

A Rockstar aztán gyorsan orvosolta a problémát, ám nem kellett sok idő, hogy újabb trükköt fedezzenek fel a rajongók. Egy Mobile Operations Center segítségével először blokkoltak két spawn helyet, majd felhívták Lestert. Így a gépek egész egyszerűen nem tudtak megjelenni a pályán, és ismét ömlött a pénz a játékosok zsebeibe. Viszont úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek elegük lett ebből az egészből, és egy frissítéssel teljesen ingyenessé tették a szolgáltatást, így elkerülve a további kellemetlenségeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)