Hirdetés

GTA Online - egy vadiúj megbízást és két járgányt kaptunk

|

A legújabb frissítésben a tartalmi újdonságok mellett leértékelésekkel is kedveskedik a Rockstar.

Hirdetés

Az új tartalmak mellett az ideiglenesen megduplázott pénz- és RP jutalmakért is érdemes újra belecsapni a GTA Online-ba.

Hirdetés

Elszánt zsoldosok jelentkezését várja Mr. Madrazo, aki nem más, mint a Madrazo Dispatch Services névre hallgató küldetéssorozat megbízója. A legújabb frissítésnek hála beszivároghatunk a Los Santos-i rendőrkapitányságba, vagy éppen támadást indíthatunk a Merryweather magánhadserege ellen, hogy kihúzhassunk pár nevet Mr. Madrazo listájáról.

A megbízás mellett két, a műhelyből frissen szabadult járgány is érkezett a GTA Online világába. Egyikük a csodaszép Lampadati Michelli GT, egy régi vágású sportautó, a motorháztető alatt pedig garantáltan méretes lóerő dübörög.

A felhozatal másik új tagját a RUNE Cheburek adja, aminek valószínűleg a kelet-európai régió örül a leginkább. Talán még a hidegháborút is megjárt verdával nem kis öröm lehet villogni.

Mindezek mellett az új frissítés kétszeres pénzjutalommal és RP-vel honorálja a Madrazo-megbízásban résztvevő játékosokat, de több másik küldetéssorozat is hasonló nagylelkűséggel fizeti ki az önjelölt gengsztereket. A továbbiakban is folyamatosan bővül majd a játék, június 5-én például 7 új Transform versennyel is találkozhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)