Hirdetés

Grand Theft Auto Online - a héten duplán fizetnek a megbízások

|

A bőséges jutalmazások mellett a különböző klubokhoz is kedvezményesen juthatunk hozzá.

Hirdetés

Továbbra is pörög az élet Los Santos városában, a héten pedig kétszeresen megéri melózni a GTA Online-ban.

Hirdetés

Még mindig rengetegen nyúzzák a GTA Online-t, ennek örömére a hét folyamán minden megbízás teljesítése kétszeres XP-vel és kifizetéssel jutalmazza a játékosokat, de más tevékenységek sem maradnak ki a buliból. A Terrorbyte névre keresztelt járgány küldetései és a Rockstar stunt versenyei is élvezik a kétszeres szorzó hatását, de az üzleti életben is érdemes lehet elmerülni a napokban.

Ha van, aki eddig szemezgetett a játékban található nightclubok valamelyikével, akkor itt az ideje a beruházásnak, hiszen 30%-kal olcsóbban zsákolhatjuk be őket, így a legolcsóbb szórakozóhelyhez már 1 millió virtuális dollár fejében hozzájuthatnak a játékosok. Természetesen a különféle járgányokra is kapunk egy korrekt akciót, többek között a csinos Pegassi Oppressor lebegőmotorra is 30%-os kedvezménnyel csaphatunk le, számos másik járművel együtt.

Ti nyúzzátok még a GTA Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)