Hirdetés

A Forma-1 inspirálta a GTA Online legújabb versenyzős játékmódját

|

A frissítéssel érkezett új verdák a megszólalásig hasonlítanak a valódi F1-es autókra.

Hirdetés

A megjelenése óta annyi mindennel bővült már a Grand Theft Auto Online, hogy hirtelen nem is fogja tudni, mihez kezdjen az, aki mostanában látogat el Los Santosba. A játék még mindig óriási népszerűségnek örvend, szépen hozza is a pénzt a fejlesztőknek, akik így érthető módon folyamatosan igyekeznek még újabb tartalmakkal előállni.

Hirdetés

Az Open Wheel Racing a GTA Online legújabb versenyzős mókája, amit egyértelműen a Forma-1 alapján alkottak meg a fejlesztők. Összesen hét különleges, kifejezetten erre a célra kialakított pálya érhető él ebben a játékmódban, amihez kaptunk két friss, villámgyors autót is. A dolog különlegessége, hogy ezeket a verdákat a versenyek előtt elvihetjük egy műhelybe, ahol többek között megváltoztathatjuk a bennük duruzsoló motort és lecserélhetjük a gumikat. A legjobb pilóták tehát tökéletesen beállított négykerekűvel állhatnak a rajtvonalhoz.

Persze a futamok többsége valószínűleg még a professzionálisabb körülmények ellenére is vérfürdőbe torkollik majd, hiszen meglehetősen sok őrült császkál Los Santosban, akik örömmel változtatják csatatérré a fixen kialakított, éles kanyarokkal teli pályákat.

Ti játszotok még a GTA Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)