Hirdetés

A GTA Online új módját élvezni fogod, ha nem szeretsz játszani

|

Egyértelmű, hogy a Rockstar nem a játékosoknak, hanem a streamereknek és az őket követőknek készítette az Overtime Shootoutot, de ez így nem igazán stimmel.

Hirdetés

Először egy vallomás: nagyon le vagyok maradva a Grand Theft Auto Online-ban. Utoljára akkor játszottam aktívan, amikor a Heistok megjelentek, szóval több mint két évvel ezelőtt. Nagyjából azért figyeltem, mi történik, tudom, hogy egy rakás autó és tevékenység került be, de van mivel felzárkóznom. Gondoltam így, az őszi szezon elején, mielőtt ránk zúdulnak az újdonságok és közepes menüvel koplalok a nagy helyett, még van idő visszanézni. Tökéletes alkalmat kínált az új patch megjelenése, mely egyebek mellett az Overtime Shootout Adversary módot is betette a játékba. Aki szeret várni, és imádja az önismétlést, annak tetszeni fog, de jobb nézni, mint részt venni benne.

Hirdetés

Ebben a módban két ötfős csapat száll szembe egymással. A csapattagok felváltva következnek, egyszerre mindig csak egy valaki aktív, a többiek nézők. A cél egy siklóernyővel felszerelt kocsiban ülve egy rámpáról elrugaszkodni, majd a különböző értékű pontok egyikén landolni. A pontszámok összeadódnak, és az a csapat nyer, amelyik a végéig több pontot szerez. Sok múlik a precizitáson, a kockázatvállaláson, de véletlenszerű események például nem befolyásolják a sikert. 

Egy ugrás körülbelül fél percig tart, ami két teljes osztag esetén azt jelenti, hogy a saját körére vagy köre előtt és/vagy után mindenkinek 4,5-5 percet kell várnia. Figyelheti a többiek ügyetlenkedését vagy ügyeskedését, de más élmény egy streamert nézni, akinek az ember szoríthat, és más ismeretleneket, akikhez neutrálisabban viszonyul. Nincsenek változók, lényegében ugyanazt látni kilencszer, csak néha sikerül, néha nem. A győzelemhez szükséges körök száma állítható, kettő után lesz igazi fájdalom a várakozás.

Nagyon érdekes egyébként, mennyire érződik, hogy a Rockstar nem a játékosokat próbálta kiszolgálni. Végig azon gondolkodtam, milyen izgalmas lenne ezt streamelni, és mennyi érdeklődőt hozhatna, akik a chatben tippelgetik, kinek sikerül az ugrása, és kinek nem. Lehet, hogy mi is fogjuk közvetíteni, és biztos, hogy végigbeszélgetjük az egészet - vagy én végigjátszok közben valami mást.

Egyébként ha kérdezitek, miért érdemes vele mindenképp játszani: jól fizet, dupla RP és dupla $GTA jár érte a hét végéig.

Ti próbáltátok? Hogy tetszik? Melyik a kedvenc módotok a GTA Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)