Hirdetés

Leesett a hó a GTA Online-ban és a Red Dead Online-ban, ezek a tartalmak jöttek vele

|

Ha már kint nem látunk havat, legalább a virtuális világokban hógolyózhatunk.

Hirdetés

A Rockstar a Grand Theft Auto Online megjelenése óta minden évben téli hangulatot teremt San Andreasban, és azon túl, hogy gyönyörű pulóvereket viselhetünk, illetve hógolyóval dobálhatjuk pajtásainkat, extra tartalmakkal, módokkal is szórakoztathatjuk magunkat. A Red Dead Online-ban ugyancsak ünnepelhetünk.

Hirdetés

A GTA Online esetében bevásárolhatunk szezonális tartalmakból, de a bejelentkezésért is járnak ajándékok: december 24-én a Green Reindeer Lights Bodysuit és a 20 rakétával megspékelt tüzijátékvető, 25-én pedig egy távirányítós tank lehet a miénk. Aki január 1. előtt játszik valamennyit, különböző karácsonyi pizsamákat és pulcsikat kaphat. Érdemes a leárazásokat is figyelni, olcsóbb lett pár jármű és ingatlan, Pixel Pete játéktermének árát pedig vásárlás után 72 órán belül visszautalják.

A Red Dead Online-ban ünnepi dalokat játszanak a bárzongoristák, valamint megjelent néhány Showdown mód havas variációja, melyek január 6-ig lesznek elérhetők. December 23-25. között lehet majd lecsapni a szezonális ajándékládára, amit lőszerekkel, ételekkel, italokkal és egy skinnel pakoltak meg. Aki január 6. előtt belép, a főmenü Benefits menüpontjából szerezhet meg ajándékokat, december 31. és január 6. között pedig 1000XP jár, akármilyen specialistának álltunk. Itt szintén érvényesek az akciók, és vannak exkluzív cuccok is.

Ti melyikre áldoztok majd az időtökből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)