Hirdetés

A GTA és a Red Dead Online-ban is pénzt kapsz, ha biztonságosabbá teszed a fiókod

|

A Rockstar Games némi ajándékkal kedveskedik azoknak, akik megnehezítik a harckerek dolgát.

Hirdetés

Manapság fontos, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk online felhasználói fiókjainkat, és ebben nagy segítséget nyújthat az úgynevezett kétlépcsős azonosítás. Tudja ezt a Rockstar is, így most előálltak egy promócióval, ami ösztönzőleg hathat a játékosokra.

Hirdetés

Az extra biztonság mellett most már azért is érdemes lehet bekapcsolni ezt a védelmi funkciót, mert a srácok most ajándékkal kedveskednek mindenkinek, aki aktiválja, és természetesen azok sem maradnak ki a jóságokból, akik már korábban megtették ezt. A kétlépcsős azonosítást használó játékosok 500 ezer játékbeli dollárt kapnak a Grand Theft Auto Online-ban, valamint 10 aranyrudat a Red Dead Online-ban. Emellett pedig a jövőben is számíthatnak különféle előnyökre, de ezeket nem részletezte a Rockstar.

Ha be szeretnétek kapcsolni a funkciót és megszerezni a jutalmakat, akkor látogassatok el ide.

Ti szoktátok használni a kétlépcsős azonosítást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)