Hirdetés

Grand Theft Auto Online - játszd újra a GTA 3, VC, SA és IV küldetéseit!

|

Vagy valami hasonlót. A Rockstar felkarolt néhány felhasználók készítette melót, melyek a sorozat rajongói számára édes nosztalgiával töltik fel Los Santos városát.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online játékterében bárki létrehozhat saját Capture, Race és Deathmatch melókat, minek köszönhetően néhány lelkes fan megidézte a GTA 3, a Vice City, a San Andreas és a GTA IV küldetéseit, sőt, még a Chinatown Wars is visszaköszön két misszió erejéig.

Ezek között van a The Exchange, egy deathmatch, amit a GTA III utolsó tűzpárbaja ihletett, aztán ott van a Farewell, My Love, egy verseny CJ és Catalina új pasija között a GTA: San Andreasból. A Rockstar válogatását ezen a linken találjátok, ha kipróbálnátok a küldiket, csak kattintsatok azok nevére.

Ti melyik régi GTA küldetést szeretnétek viszontlátni az új epizódban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)