Hirdetés

GTA Online - megépítheted a saját Survival vagy King of the Hill mókádat

|

Ha érzed magadban a kreatív indíttatást, akkor nekiülhetsz, hogy egyedi pályákat tervezz a Grand Theft Auto Online két népszerű játékmódjához. Az alkotásaidat meg is oszthatod másokkal.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online kapott két, meglehetősen érdekes eszköztárat, amelynek segítségével a közösség egy jó darabig gondoskodhat még a saját szórakoztatásáról. A Survival Creator és a King of the Hill Creator eszközökkel mindenki felépítheti saját pályáját a játékban, és megoszthatja azt a közösség többi tagjával a Social Clubbon keresztül.

Hirdetés

A Survival Creatorrel hullámokban érkező ellenfelek elleni csatákat rakhatunk össze. Megadhatjuk, hogy honnan jöjjenek az életünkre törő hordák, milyen fegyvereket mekkora hatásfokkal használjanak, hol és milyen járgányok bukkanjanak fel a pályán, miénk a teljes szabadság. A King of the Hill Creatorrel megadhatjuk, hogy hol legyenek az elfoglalandó pontok, hol vehetünk fel fegyvereket, járgányokat és beállíthatjuk, hogy csapatalapú vagy free-for-all meccset lehessen nyomni képzeletünk szüleményén.

A játékban egyébként jelenleg rengeteg felszerelési tárgy le van árazva, míg több küldetés a jutalom kétszeresét kínálja. Érdemes felnézni és akciózni kicsit a hétvégén és a következő napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)