Hirdetés

Grand Theft Auto Online - őrületes lesz az új frissítés

|

A következő update őrült játékmódokat, vadonatúj kihívásokat és szupergyors járműveket hoz a játékosoknak.

Hirdetés

A Rockstar Games több mint három éve után sem hagyja magára a GTA V online módját, a legújabb ingyenes frissítés pedig számos újdonságot hoz majd a játékba, köztük egy régi emlékeket felidéző, retro játékmódot.

Többek között kapunk egy új típusú stunt versenyt, ami az olyan rakétahajtású autókra lesz tervezve, mint a Rocket Voltic, a Ruiner 2000 vagy a Blazer Aqua. Az új adversary módok között lesz egy őrült kidobós játék, a Resurrection, illetve a játéksorozat 2D-s korszakát idéző Top Down.

A rajongók kérésének eleget téve néhány olyan régi GTA járgány is visszatér, mint a Turismo Classic vagy az Infernus Classic, amelyeket először a harmadik részben láthattunk.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de valószínűleg nem kell túl sokat várnunk az újdonságok bevezetésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)