Hirdetés

Grand Theft Auto Online - villámgyors autó jött, és nem is drága

|

Nem kellenek milliók ahhoz, hogy megszerezzük a játék jelenlegi egyik leggyorsabb járgányát, ami egy a napokban megjelent frissítéssel csatlakozott a kínálathoz.

Hirdetés

Sokáig kell még várnunk arra, hogy kiderüljön, bejelentik-e idén a Grand Theft Auto VI-ot, de a GTA Online addig is rendszeresen frissülni fog. 

Hirdetés

A múlt héten jelent meg az Annis Savestra, most pedig itt a Lampadati Viseris, mely 235 km/h-val repeszt, viszont mindössze 875 000 GTA$-ba kerül, ami tekintve, mennyibe kerülnek egyes autók, még simán az elfogadható kategóriában van. Természetesen erre is lehet gépfegyvert szerelni.

Egyébként Lester minden küldetéséért dupla RP és GTA$ jár január 15-ig, és több fejlesztést 25% kedvezménnyel lehet feloldani. Részletek a Rockstar Newswire-ön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)