Hirdetés

GTA Online - megjött az Xbox 360-as javítás

|

A GTA Online folyamatosan javul, de még sok munka van hátra. A PlayStation 3-as patch után most megérkezett az Xbox 360-as felmentősereg is.

Hirdetés

A GTA Online még mindig foltozásra szorul, ám a Rockstarnál sem pihennek a fejlesztők, és igyekeznek kijavítani a bosszantó hibákat. A Rockstar News Wire Blogra fel is került a legújabb update részletes ismertetője, amiben jelentik, hogy jó néhány hibajelenség javítása megtörtént, és nem sokára a többi is sorra kerül.

A legfrissebb megoldott és még megoldásra váró problémáról a Rockstar Support site-ján is olvashatunk, ahol az alábbi pontok érdemelnek figyelmet:

  • A Playstation 3 felhasználók tapasztalhattak egy PSN problémát, ami nagyban korlátozta a az együtt játszók számát, emiatt sok felhasználó képtelen volt játszani a GTA Online-t.  Ma reggelre a hibát kijavítottuk.
  • Mindkét platformon megjelenő hiba, hogy az első tuturial küldetés után néhány játékos nem tud továbblépni. Voltak, akik sok próbálkozás után végül képesek volt folytatni a játékot, de jelenleg azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb elhárítsuk a problémát mindenki számára.
  • Ma reggelre újabb gondokat észleltünk a GTA Online stabilitásával kapcsolatban még azoknál a játékosoknál is, akik túljutottak a tuturial küldetéseken. Jelenleg a hiba pontos okának meghatározásán dolgozunk, hogy mielőbb elhárítsuk a problémát.
  • Amíg minden játékos számára elérhetővé nem tesszük a GTA Online stabil és megbízható élményét, kikapcsoltuk a GTA$ cash pack vásárlást, habár a játékosok küldetések teljesítésével, és más profitszerzési lehetőségek kihasználásával folyamatosan szerezhetnek GTA$-t.

A Rockstar nem győzte hangsúlyozni, hogy teljes erővel dolgoznak a kezdeti technikai problémák megoldásán, és biztosítanak minket, hogy a cég minden dolgozója azon van, hogy a GTA Online végre stabil és kiváló felhasználói élményt nyújtson.

Nektek mik a tapasztalataitok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)