Hirdetés

Grand Theft Auto: San Andreas - logikus magyarázata van a szellemautók rejtélyének

|

Meglepő lehet a semmiből előbukkanó csotrogány, de nem egy különleges easter eggről van szó.

Hirdetés

A Rockstar fejlesztői elég sok apró érdekességet elrejtettek a GTA: San Andreasban, elég csak a vicces feliratokra vagy a Vice City-s akciófigurákra gondolni. Viszont a váratlan helyeken felbukkanó, ütött-kopott autó nem ilyesmi.

Hirdetés

Néha előfordulhat, hogy az erdőben bóklászva egyszer csak a közelünkbe gurul egy eléggé ramaty állapotban lévő, sofőr nélküli Glendale. Annak idején gyorsan el is terjedt az az elmélet, hogy szellemautók vannak a játékban, és egyáltalán nem lett volna meglepő, ha a többi easter egg mellé egy ilyet is megalkotott volna a Rockstar.

Azonban szó sincs arról, hogy virtuális kísértetek szórakoznának a játékossal. A Kotaku cikke szerint ugyanis az a helyzet, hogy a fejlesztők csináltak egy leharcolt változatot is a Glendale-ből, ami a beszédes "glenshit" nevet kapta. Az autó ezen verziója San Andreas vidéki részein, sofőr nélkül spawnol általában, és gyakran előfordulhat, hogy a játék az erdő kellős közepére, egy domboldalra rakja le azt véletlenszerűen. Így történhet meg, hogy a roncsverda egy szerencsétlen pillanatban legördül a hegyoldalon, a frászt hozva ezzel az arra csavargó játékosra.

Ti találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)