Hirdetés

GTA V - a Rockstar várja a visszajelzéseiteket

|

A Rockstar igen szűkmarkúan adagolja az infókat a Grand Theft Auto ötödik részéről, de kíváncsian várják véleményeiteket a többjátékos móddal kapcsolatban.

Hirdetés

A fejlesztők hivatalos blogján a következő felhívás olvasható: „Mivel el vagyunk foglalva a GTA V fejlesztésével, szeretnénk megkérni titeket arra, hogy elmondjátok, mit látnátok szívesen vagy mit nem a többjátékos mód, Crew rendszerében.”

A Max Payne 3 többjátékos módjában debütált rendszert fogja a Rockstar hasznosítani a GTA V multiplayer módjában is, de ezúttal szeretnének meghallgatni minél több véleményt ezzel kapcsolatban, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassák (lehetőleg hosszú távon) a rajongóknak. Amennyiben ti is szeretnétek visszajelzéseitekkel formálni a játékot, írjátok meg vágyaitokat a GTAVCrewFeedback@rockstargames.com címre.

Mindemellett a Rockstar indított egy hivatalos Facebook oldalt is mindenki kedvenc sandbox játékának, így aki jobban szereti a közösségi felületet, ott is leírhatja véleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)