Hirdetés

Inkább autót vezessen, mintsem GTA-val játsszon a gyerek?

|

Szokatlan módszerrel próbálták rávenni brit szülők GTA-függő csemetéjüket, hogy legalább egy időre felhagyjon a játékkal.

Hirdetés

Az Európai Unióból frissen kilépett Egyesült Királyságból érkezett egy a meglehetősen abszurd rendőrségi hír, amit elolvasva óhatatlanul is megfogalmazódik pár kérdés az emberben. Történt ugyanis, hogy a Lancashire-i rendőrök megállított egy parkolóban köröző személygépkocsit, aminek volánjánál egy kiskorú, még csak 11 éves gyermek ült.

Hirdetés

Bár mindez önmagában is figyelemfelkeltő, még nem adna rá okot, hogy mi is beszámoljunk az esetről, de az indoklás, amivel a felnőtt kísérő előállt, egyenesen kötelezővé tette. A történet előzményeként az említett 11 éves lurkó finoman szólva rácsúszott a GTA-ra (hogy pontosan melyik a Grand Theft Auto epizódra, az nem derült ki a rendőrségi tweetből), állandóan azzal játszott PlayStationön.

Az ezt megelégelő családtagok pedig inkább megengedték neki, hogy vezesse egy kicsit az autót, mert legalább addig sem ücsörög a képernyő előtt. Meglepő módon kizárólag közlekedési kihágás miatt indult eljárás a szülő ellen, kiskorú veszélyeztetése szóba sem került. Még jó, hogy nem vitték el egyből éles lövészetre, vagy raboltak vele bankot, csak hogy a kedvére tegyenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)