Hirdetés

Grand Theft Auto V bug - kergetnek a repülők

|

Bár már közel sincs annyi baj a Grand Theft Auto V háza táján, mint megjelenéskor, azért még most is előfordul egy-egy érdekes bogár a rendszerben.

Hirdetés

Egy unatkozó Grand Theft Auto V játékos véletlenül ütközött (szó szerint) a hibába, melynek következtében a halálig üldözte őt egy repülőgép. Ő csak lazulós módban vezetett, kanyargott erre-arra, véletlenül koccant egy repülővel, és az mérgesen elkezdte kergetni.

A lenti videóban láthatjátok, hogy hogyan is lehet előhívni a hibát. A lényeg, hogy egy sportautóval úgy menjetek neki egy repülőnek, hogy átcsússzatok alatta. Ekkor a gép elkezd majd kergetni, és addig nem hagyja abba, amíg neki nem mész valaminek, és fel nem robbansz. Bosszúszomjas egy dögök ezek az utasszállítók.

Persze, ahogy láthattátok nem mindig jön össze a mutatvány, de ha igen, az egy mókás jelenetet eredményezhet. Képzeljétek csak el, milyen lenne ha ez a GTA Online-ban is működne. A gyilkos repülők városa, akár egy rossz horror.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)