Hirdetés

Napi büntetés: így lett a GTA V-ből gyerekmese

|

Rengeteg olyan csatorna van YouTube-on, ami a gyerekeknek, akár már egészen kicsiknek is szolgáltat különféle tartalmakat. Ezek általában oktatási céllal kerülnek fel, de akadnak igazán furcsa darabok. Ilyen például a GTA Online gyerekműsor.

Hirdetés

A GTA V alapvetően felnőtteknek szól. Nem is kell talán ezt nagyon magyarázni. Ennek ellenére több YouTube felhasználó gyerekeknek szánt videókat készít a játékból. Agyzsibbasztó tartalom következik.

A Grand Theft Auto V Director játékmódja elég nagy teret enged a kreativitásnak, és könnyűszerrel készíthetünk benne különféle tartalmakat, bármiféle extra költség nélkül. Vannak, akik ezt a tök jó lehetőséget gyerekvideók készítésére használják. 

A legnépszerűbb videókban nagyon sokszor feltűnik egy Marvel karakter is, nevezetesen Pókember. Nem véletlen, hisz Peter Parker egy középiskolás, fiatal kamasz, akivel nagyon könnyű azonosulni a fiatal srácoknak. Még a 3 éves unokaöcsém is imádja, szóval nem véletlen a jelenléte a videókban.

A másik, bár kevésbé népszerű, de még így is kedvelt szereplő Villám McQueen. Ez talán nem is szorul magyarázatra. A gyerekek imádják a piros versenyautó kalandjait, így természetesen a GTA videókba is bekerült. Ennél pedig már csak akkor nagyobb sláger egy kisfilm, ha Pókemberrel együtt szerepelnek egy felvételen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)